B’Safe Security is een beveiligingsbedrijf uit Monster (Zuid-Holland) met ruim 10 jaar ervaring en gespecialiseerd in alle aspecten van beveiliging.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijf te beschermen tegen invloeden die uw bedrijfsvoering negatief beïnvloeden. Daarnaast begrijpen we dat de beveiliging van een bedrijf, bedrijventerrein, uitgaansgelegenheid of evenement een extra kostenpost is.

Daarom hebben wij het doeltreffende model ontwikkeld waarbij de beveiligingskosten minimaal blijven en het beveiligingsrendement juist optimaal is. Door onze expertise en jarenlange ervaring vinden wij de juiste mix tussen procedures, technische toepassingen en menselijk toezicht. Dit leidt tot de meest efficiënte inzet van mensen en middelen.

 Onze aanpak

Allereerst worden alle relevante aspecten binnen uw organisatie geïnventariseerd en geanalyseerd. Een nauwkeurige risicoanalyse hoort hier uiteraard ook bij. Vervolgens vindt er een aanbeveling ‘s  gesprek plaats waarin wij uw wensen en behoeften in kaart brengen.

We bespreken welke risico’s afgedekt moeten worden en de wijze waarop we dit gaan doen. Samen met u stellen wij een op maat gemaakt pakket samen dat perfect aansluit bij uw organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.